Onze favoriete merken

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & Medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Spa
Laseren
Permanente Make-up

Biologische producten

Niet alleen in de salon maar ook op onze webshop The Zenn Shop vind je vooral biologische en vegan producten. Wij verkopen bijv. de bekende producten van Esse Skincare, Golden Rose en CND, maar ook de producten van Bamboozy, Lycon, Volatile en Marc Inbane. Neem zeker eens een kijkje of jouw favoriete product er ook bij staat. Verzenden is gratis boven de 50 euro en vaak heb je het binnen 1 dag al in huis! Wist je dat onze webshop ook een eigen insta pagina heeft? Volg ons op: @thezennshop_

Duurzaam

Biologisch

Plasticvrij

Vegan

CO2 neutraal

Lief voor dieren

bamboozy zwart en wit

Favoriete merken

Bij Salon Zenzo houden we niet alleen rekening met de wensen van onze klanten maar ook met het milieu. Wij vertellen daarom graag iets over de merken waar wij mee werken en die tevens te koop zijn op onze webshop.

logo bamboozy

De beste duurzame herbruikbare wasbare wattenschijfjes!

Bamboozy heeft de beste wattenschijfjes in het zwart of wit en met of zonder houder om ze netjes op te bergen in jouw badkamer. Milieuvriendelijk, vegan, zero waste én fijn voor jou om te gebruiken.

Bij de wattenschijfjes wordt een handig waszakje geleverd zodat je de schijfjes niet kwijt raakt in de wasmachine.

Esse

Vegan Skincare

Esse Skincare maakt gebruik van natuurlijke biotechnologie om een omgeving te creëren voor de terugkeer van de biodiversiteit op je huid. Probiotica en natuurlijke prebiotica helpen om de balans terug te brengen en je huid te laten stralen. Laat je huid weer leven.

Heb je een onrustige huid zoals bij rosacea, acne, of eczeem of wil je je droge huid extra goed voeden? Dan zit je met Esse helemaal goed!

gr logo

Betaalbare (vaak vegan) make-up

Golden Rose staat voor kwalitatief goede, betaalbare make-up waarbij ze graag meedenken om deze zo veel mogelijk vegan aan te bieden.

Ken jij de mineral foundation al of de mineral powder? Neem eens een kijkje op de webshop voor het totale aanbod!

Favoriete producten

Heb je een persoonlijke favoriet? Wij horen het graag! Post een foto van bijv. jezelf met het product op één van onze social media kanalen en tag daarin Salon Zenzo.

Blijf op de hoogte!