Volledige ontspanning

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & Medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Spa
Laseren
Permanente Make-up

Ontspanningsmassage

Veel mensen vinden het moeilijk om volledig te ontspannen en plegen (onbewust) roofbouw op hun eigen lichaam. Een ongezonde leefstijl, te veel eten, te weinig slapen en stress zijn daarbij eerder regel dan uitzondering.

Massages staan vooral bekend als het ultieme middel ter ontspanning. De drukte en stress van alle dag even vergeten en je lichaam de aandacht geven die het verdient. Een massage zorgt, naast ontspanning, ook voor een betere doorbloeding en werkt helend voor spieren en gewrichten. Daarbij verbeterd het het immuunsysteem en verhoogt het de weerbaarheid tegen stress door de aanmaak van het hormoon oxytocine.

Naast de ontspanningsmassages biedt Salon Zenzo ook een luxe rug massage aan. Deze bestaat uit een reiniging, scrub en een heerlijk ontspannende rug massage.

voetmasage
cupping face2-1

Cupping facial treatment

Facial cupping is een variant van de bindweefselmassage uit de traditionele geneeswijze. Tijdens de behandeling worden siliconen cups op de huid geplaatst en dichtgeknepen. Hoe groot het effect is, hangt af van hoe hard de cup wordt samengedrukt en is hierdoor aan te passen aan elk huidtype.

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Zo draagt de behandeling onder meer bij tot het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels en wallen en het verbeteren van littekenweefsel.

Cupping massage kan toegevoegd worden aan een behandeling met bijv Esse of Skin Regimen, maar kan ook los geboekt worden.

Esse Facial Roller Treatment

De Quartz Roller is een beauty tool gebaseerd op eeuwenoude Chinese schoonheidsrituelen, waarmee je het gezicht een heerlijke massage kan geven. Masseren met de Quartz Roller kan helpen bij:

Het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.
Het verbeteren van de elasticiteit van de huid.
Het verbeteren van de bloedomloop.
Het ontspannen van de gezichtsspieren.
Het afvoeren van gifstoffen en het bevorderen van lymfedrainage.
Het verminderen van wallen en donkere kringen rondom de ogen.

Tijdens de behandeling zullen we gebruik maken van Bakuchiol serum. Dit krachtige anti-aging gezichtsolie serum bevat naast Bakuchiol ook macademia oil, Shea oil, Argan oil,  vitamine E, betacaroteen en Calendula.

De Esse Facial Roller treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Esse oppervlakte reiniging  – Esse scrub – ontspannende massage + massage met de facial roller in samenwerking met bakuchiol serum – warme kompressen – Esse Eye Contour cream – Esse moisturiser.

facial roller 1

Behandelingen

Ontspanningsmassage rug, schouders en nek | 30 min
€ 31,00
€ 31,00
Ontspanningsmassage benen | 30 min
€ 31,00
€ 31,00
Ontspanningsmassage hele lichaam | 60 min
€ 56,00
€ 56,00
Luxe rug massage | 45 min
€ 43,50
€ 43,50
Cupping facial treatment | 60 min
€ 60,00
€ 60,00
Cupping massage | 15 min
€ 16,00

Los te boeken of als toevoeging aan een gezichtsbehandeling

€ 16,00
Esse Facial Roller Treatment | 50 min
€50,00

Huidanalyse – Esse oppervlakte reiniging  – Esse scrub – ontspannende massage + massage met de facial roller in samenwerking met bakuchiol serum – warme kompressen – Esse Eye Contour cream – Esse moisturiser

€50,00