Cryo behandelingen

Skin Regimen
Esse Skincare
Wimpers en wenkbrauwen
Basis & Medisch pedicure
Shellac en BIAB
Harsen en waxen
Massage
Spa
Laseren
Permanente Make-up

De Cryopen

In de salon kan met behulp van de Cryopen snel en doeltreffend een goedaardig huidletsel verwijderd worden. Denk hierbij aan wratjes op handen en voeten, fibromen (steelwratjes) en ouderdomswratjes. Vooral fibromen kunnen hierbij vervelend zijn. Niet omdat ze zoveel pijn afgeven, maar zij zitten vaak op een plek waarbij het fibroom makkelijk kapot gestoten kan worden en zo irritatie kan geven. Plekken waar fibromen vaak zitten zijn: onder de oksel, in de nek, in het gezicht of bijvoorbeeld op de plek van een bh bandje of de buik.

De Cryopen is een instrument dat tot op de millimeter een nauwkeurige straal met N2O gas kan afgeven. Hierdoor blijft het omringde gezonde weefsel onaangetast. Anders dus als bij de huisarts waar vaak met een grote wattenstaaf de plek wordt bevroren waarbij ook het omliggende weefsels mee bevroren wordt en je veel pijn kunt ervaren.

cryopen1
cryopen2

Het beste resultaat

De Cryopen is zo precies dat zelfs kleine kinderen die hun wratjes hiermee hebben laten behandelen, het erg vonden meevallen. Een ander voordeel van de Cryopen is, dat het te behandelen huidletsel dieper behandeld kan worden dan bij een traditionele stikstofbehandeling waardoor het beste resultaat wordt behaald.

Tijdens de behandeling wordt de plek bevroren voor ongeveer 10 tot 20 seconden. Na de behandeling kan de huid wat opzwellen (vooral bij een fibroom), hierdoor kan je ongeveer een uur tot anderhalf uur na de behandeling een wat trekkerig gevoel ervaren. Deze zwelling trekt echter vanzelf weg en na een aantal dagen zal je merken dat het fibroom er vanzelf afvalt.

Vaak is 1 behandeling met de Cryopen voldoende, eventueel grotere oppervlakten zoals bij wratjes, hebben een aantal herhaalbehandelingen nodig.

Loop dus niet langer rond met dat kleine irritante ongemak maar maak een afspraak op de tijd dat het jou goed uitkomt en laat het in een paar seconden verwijderen!

Behandelingen

Behandeling van 1 locatie (1 grotere of enkele kleine oneffenheden bij elkaar)
€ 21,00
€ 21,00
Kuur bij grotere wrat/wratten
In overleg
In overleg

Blijf op de hoogte!